Download
Download tidligere versioner af en fil

Ændrer du i filer, som du opbevarer hos Onlime, bliver de gemt som en ny version. Der bliver gemt op til 5 versioner af dine filer.

Mathias avatar
Skrevet af Mathias
Opdateret over en uge siden

Hvad er fil-versioner?

Når du foretager en ændring i en fil, som du tager automatisk backup af eller har placeret i Onlime Sync, bliver der oprettet en ny version af filen.

Gemmer du f.eks. et Word-dokument 5 gange, vil du kunne genskabe alle disse tidligere udgaver af filen. Gemmer du Word-dokumentet en 6. gang, vil den ældste version udgå og give plads til den nye version af filen.

Du kan genskabe tidligere versioner af dine filer fra Onlime.dk og fra appen til Windows og Mac.

Gendan fra Onlime.dk

• Find frem til den ønskede fil

• Højreklik på filen og vælg Tidligere versioner

• Du ser nu en liste med tilgængelige versioner – klik på Download ud for den version, du ønsker at hente

Gendan til Windows & Mac

• Klik på Gendan i menuen

• Naviger frem til den ønskede fil

• Højreklik på filen og vælg Filoplysninger

• Klik på Hent ud for den version, du ønsker at hente.