Backup
Automatiske overførsler fra en computer

Her kan du læse om to gode fremgangsmåder, hvorpå du kan overføre filer og mapper fra en computer til Onlime.

Mathias avatar
Skrevet af Mathias
Opdateret over en uge siden

Der findes to primære måder at overføre filer og mapper til Onlime på fra en computer. Begge måder findes, når du har installeret Onlime på din Windows eller Mac.

Automatisk backup

Når du har installeret Onlime på din Windows eller Mac, kan du tage automatisk backup af filer og mapper fra din computer til Onlime.

Tilføjer du en mappe, vil Onlime automatisk spejle alt indhold og alle ændringer ved og i mappen.

Som udgangspunkt er de fleste mennesker interesseret i at tage backup af mapperne Billeder, Dokumenter og Skrivebordet.

Alle filer som bliver uploadet på denne måde vil være at finde under Backup på Onlime.dk.

Sync

Med Onlime installeret på Windows eller Mac, har du adgang til en speciel mappe i Stifinder (Windows) eller Finder (Mac).

Mappen hedder Onlime Sync, og denne mappes indhold bliver spejlet både til Onlime samt alle dine øvrige computere, hvor du har installeret Onlime. Dette sker helt automatisk og kontinuerligt.

Hvis du ønsker at synkronisere filer mellem to eller flere computere, skal du derfor benytte Onlime Sync.

Tip: Det er hurtigst og mest effektive at uploade filer med Onlime installeret på din computer.

Bemærk: Onlime kører i baggrunden uanset, om du vælger at bruge Backup eller Sync.