Installation: Windows

Gennemgang af installation på Windows

Opdateret over en uge siden

For at installere Onlime på Windows, skal du hente installationsfilen.

Har du allerede installeret Onlime på din computer? Sådan åbner du Onlime.

Åbn installationsfilen i Overførsler

Når du har hentet Onlime til Windows, skal du åbne installationsfilen for at påbegynde installationen af programmet. Installationsfilen ligger som regel i mappen Overførsler:

Når du har installeret Onlime, skal du åbne programmet for at komme i gang med selve opsætningen.

1. I det første vindue du ser, skal du klikke på knappen Kom i gang.

2. Log på med den konto, som du oprettede på Onlime.dk.

3. Du ser nu en kort forklaring om, hvordan automatisk backup af mapper foregår. Læs den lidt længere forklaring her.

4. Installationen foreslår nu at tage automatisk backup af mappen Billeder, Desktop (Skrivebordet) og Dokumenter. Du kan senere ændre dette og tilføje andre mapper til automatisk backup.

5. Du ser nu en kort forklaring om hvordan synkronisering foregår. Læs mere om forskellen på automatisk backup og synkronisering.

6. Du kan nu vælge at aktivere eller deaktivere Onlime Sync. Dette kan også gøres senere fra Indstillinger.

Når du har færdiggjort installationen, kan du åbne Onlime og begynde at bruge tjenesten.