Kom i gang
Apps
Om Onlime på Windows & Mac

Hent og installer Onlime til din computer og få automatisk backup og synkronisering.

Mathias avatar
Skrevet af Mathias
Opdateret over en uge siden

Få disse fordele, når du installerer Onlime på Windows og Mac:

• Automatisk backup af dine mapper

• Automatisk synkronisering af filer mellem flere enheder

• Genopret filer/mapper fra backup til din computer.

Automatisk backup i Onlime

Herunder ser du backup-oversigten i Onlime programmet. Oversigten viser de lokale mapper på computeren, som er blevet tilføjet til automatisk backup.

Backup foregår automatisk i baggrunden på din computer. Du kan også planlægge backup til at ske på bestemte tidspunkter/dage.

Synkronisering i Onlime

Herunder ser du Onlime Sync mappen. Onlime programmet synkroniserer automatisk indholdet på tværs af enheder.

I eksemplet herunder, ser du hvordan de samme filer er synkroniseret mellem Mac og Windows.

Nyttigt at vide:

• Hvis du ikke installerer Onlime programmet, kan du bruge Onlime web-appen, som du tilgår ved at logge ind på onlime.dk

• Onlime kører i baggrunden på Windows og Mac – som fx antivirus- og chatprogrammer. Du kan altid åbne programmet, ved at klikke på Onlime-ikonet nederst i proceslinjen på Windows (måske skjult bag den lille pil), og på Mac øverst i menulinjen.