Backup & synkronisering
Backup
Fortsæt backup på en eksisterende eller ny computer med Onlime
Fortsæt backup på en eksisterende eller ny computer med Onlime

Opsæt automatisk backup på en computer med udgangspunk i en allerede eksisterende backup fra en anden computer.

Mathias avatar
Skrevet af Mathias
Opdateret over en uge siden

I denne artikel forklarer vi, hvordan du opsætter automatisk backup på en computer med udgangspunk i en allerede eksisterende backup fra en anden computer.

Det kan være relevant for dig, hvis:

• Du har formateret en computer og ønsker at installere samt opsætte Onlime med udgangspunkt i en eksisterende backup på din konto.

• Du har fået en helt ny computer, hvor du har installeret en harddisk fra en anden computer, som du tidligere har haft backup af - og at du ønsker at fortsætte denne backup, blot fra den nye computer.

• Du har nulstillet Onlime på din computer og ønsker at fortsætte backup til den eksisterende computer, som er registreret hos Onlime.

Undgå flere backups af samme computer

Ved at følge fremgangsmåden i denne artikel, undgår du samtidig, at du kommer til at have dubletter af dine backup-sæt - og derved unødigt øger dit samlede forbrug.

Sådan gør du

Det er vigtigt at følge nedenstående trin nøje for at komme korrekt i mål.

1. Log på Onlime.dk med dit login

2. Under fanen Backup finder du den computer, som du ønsker at fortsætte backup til, fra en ny installation af Onlime.

3. Notér navnet eksakt, som det fremgår af siden - både med små og store bogstaver, tal og tegn. I eksemplet herunder er navnet MacBook Pro.

Kopier eventuelt navnet ind i et dokument, så du har det eksakte navn.

4. Hent og start installationen af Onlime til Windows eller Mac.

5. Log på og følg opsætningen, indtil du når nedenstående billede.

6. Navngiv nu den nye installation med det fuldstændig samme navn, som du noterede i trin 1.

7. Færdiggør opsætningen.

8. Tilføj de relevante mapper til automatisk backup igen.

Onlime vil nu scanne dine mapper og filer og krydstjekke dem med dem, som du har opbevaret i skyen. Mapper og filer, som er blevet uploadet tidligere, vil ikke blive uploadet igen.