Tilføj mapper til automatisk backup

Få automatisk backup af dine lokale mapper ved mat installere Onlime på Windows og Mac.

Mathias avatar
Skrevet af Mathias
Opdateret over en uge siden

Her viser vi, hvordan du tilføjer dine mapper til automatisk backup i Onlime programmet på Windows (hent her) og Mac (hent her).

Det er smart, så du altid har en opdateret sikkerhedskopi af dine filer.

Sådan tilføjer du mapper til automatisk backup

1. Åbn Onlime programmet

2. Tryk på knappen Tilføj mappe

(Billedet viser Onlime på Windows, men processen er ens på Mac)

Når du har valgt og tilføjet en mappe, laver Onlime løbende en eksakt backup af mappen.

Det vil sige, at Onlime opdaterer sikkerhedskopien i skyen 1:1, når du tilføjer, sletter, ændrer, omdøber filer mm. Læs mere om hvordan Backup fungerer.

Bonus info: tilføj flere mapper samtidigt

Du kan nemt tilføje flere mapper til automatisk backup, ved at markere dem i Stifinder/Finder og trække dem over i Onlime-vinduet. Herefter kan du se dem i backup-oversigten i Onlime.

Vigtig viden om backup-funktionen

Bemærk: Alle ændringer du fortager på din computer, bliver også spejlet i sikkerhedskopien i Onlime.

• Sletter du fx filer/mapper på din computer, som bliver sikkerhedskopieret i Onlime, bliver den lagt i Papirkurven i Onlime.

• Papirkurven i Onlime gemmer slettede og ændrede filer i 30 dage, hvor du kan gendanne dem. Efter 30 dage bliver de slettet.

Bemærk: Hvis du ønsker at frigøre plads på din computer, skal du flytte de sikkerhedskopierede mapper i Onlime til Arkiv  – inden du sletter dine lokale mapper.