Kom i gang
Vigtig viden
Åbn Onlime på din computer

Sådan åbnes Onlime på Windows og Mac

Opdateret over en uge siden

Onlime applikationen (eller programmet) kører i baggrunden på Win/Mac.

For at åbne Onlime på din computer, skal du åbne programmenuen og vælge Åbn Onlime applikationen.

Hvis du ikke kan se Onlime-ikonet som beskrevet herunder, har du sandsynligvis ikke installeret Onlime endnu. Se hvordan du installerer Onlime til Win/Mac her.

Åbn Onlime applikationen på Mac

Du finder menuen øverst i højre hjørne af skærmen. Læs mere om punkterne i menuen. Klik på Åbn Onlime applikationen...

Åbn Onlime applikationen på Windows

Du finder menuen nederst i højre hjørne, ved at højreklikkeOnlime-ikonet i proceslinjen. Klik på Åbn Onlime applikationen...

Bemærk: Hvis du ikke kan se ikonet, klik da på den lille pil for at få vist flere ikoner.