Udeladte filtyper og mapper ved backup i Onlime

Onlime udelader og ekskluderer visse filtyper og mapper fra backup på Windows og Mac

Levi Rauff avatar
Skrevet af Levi Rauff
Opdateret over en uge siden

Når du bruger Onlime på Windows og Mac, bliver visse filtyper og mapper automatisk udeladt fra backup. Dette gør vi for at sikre, at tjenesten kan fungere efter hensigten og undgå unødvendige konflikter, der kan opstå ved at tilgå visse system- og program-filer, som din computer bruger, for at kunne fungere normalt.

For at undgå problemer med synkronisering, bør du undgå at bruge ',' komma og andre specielle tegn når du navngiver dine mapper og filer.

Liste med udeladte filtyper og mapper

Windows:

• %systemroot%
    %programfiles%
    %windir%
    %appdata%
    %tmp%
    %temp%
    Filer som starter med “~”
    Filtyper som starter med “~” eller “tmp”

macOS:

• /Applications
    /Library
    /System
    /Private
    /etc
    /tmp
    /Network
    /bin
    /sbin
    Filer som starter med “~” filtyper som starter med “~”
    Filer som slutter med “.tmp” og “-journal”

• .DS_store