Installation: Mac

Gennemgang af installation på Mac

Opdateret over en uge siden

For at installere Onlime på Mac, skal du hente installationsfilen.

Har du allerede installeret Onlime på din Mac? Sådan åbner du Onlime.

Åbn installationsfilen i Overførsler

• I det første vindue du ser, skal du klikke på Kom i gang.

• Installationen foreslår nu at tage automatisk backup af mappen Billeder, Desktop (Skrivebordet) og Dokumenter. Du kan senere ændre dette og tilføje andre mapper til automatisk backup.

Når du har færdiggjort installationen, kan du åbne Onlime og begynde at bruge tjenesten.