Upload filer til Onlime

Lær hvordan du uploader filer til Onlime.

Opdateret over en uge siden

Når vi taler om at sende filer til skyen, bruger vi oftest termerne upload, backup, sikkerhedskopiering og synkronisering/sync.

Alle mulighederne sikrer dine filer i skyen hos Onlime, men de gør det på forskellige måder.

Læs mere om de forskellige måder:

For at få det mest ud af vores tjeneste anbefaler vi, at du henter og installerer Onlime på din Windows eller Mac og på din iPhone/iPad eller Android.

Dette vil give dig muligheden for at dine filer og billeder automatisk bliver sikret i skyen.