Upload
Upload med en internetbrowser

Du kan nemt uploade filer til Onlime med en internetbrowser. Det er brugbart, når du ønsker at uploade filer til skyen på farten.

Mathias avatar
Skrevet af Mathias
Opdateret over en uge siden

Når du er logget på Onlime.dk, kan du trække og slippe filer eller mapper fra din computer direkte over på hjemmesiden.

Vi anbefaler, at du uploader filer og mapper ad gangen med denne metode.

Du kan også klikke på det grønne '+' for at uploade filer eller en mappe fra din computer.

Fordelen ved at uploade med en internetbrowser

Fordelen er, at du selv kan bestemme hvilke filer, du ønsker at uploade. Samtidig kan du gøre det fra stort set hvilken som helst computer i verden, uden at du først behøver at installere Onlime på enheden.

Ulempen ved at uploade med en internetbrowser

Ulempen er, at du manuelt skal vælge de filer, som du ønsker at uploade. Overførslen kan også være både langsommere og mindre stabil end upload igennem program eller app.