Onlime.dk

Onlime.dk er dit cockpit, der giver dig overblik og kontrol over alle dine filer i skyen.

Mathias avatar
Skrevet af Mathias
Opdateret over en uge siden

Det er også her, du deler filer og mapper, redigerer i Office-dokumenter, ser billede-tidslinjen og administrerer din konto og dit abonnement.

Log på Onlime.dk i en internetbrowser

1. Åbn din internetbrowser (f.eks. Safari, Chrome, Edge eller Firefox)

2. Gå til webadressen onlime.dk/login

Log på Onlime.dk fra computer

Har du installeret Onlime på din computer, kan du nemt og hurtigt komme direkte ind på Onlime.dk.

1. Højreklik på Onlime-ikonet i værktøjslinjen på din computer

2. Vælg "Log på Onlime.dk"