Download
Download filer med en internetbrowser

Downloade dine filer direkte fra Onlime.dk med en internetbrowser. Det er brugbart, hvis du er på farten og har brug for dine filer.

Mathias avatar
Skrevet af Mathias
Opdateret over en uge siden

Sådan downloader du filer med en internetbrowser

1. Marker en eller flere filer og mapper med flueben

2. Vælge Download (eller højreklik på en af de markerede filer)

Hvis du downloader en enkelt fil, vil den blive downloadet og gemt på computeren - som regel i mappen Overførsler.

Hvis du downloader flere filer og/eller mapper, vil de blive samplet i en .ZIP-fil og derefter downloadet og gemt på computeren – som regel i mappen Overførsler.

• Du skal herefter selv udpakke .zip-filen på din computer

• .zip-filer hentet fra Onlime hedder Onlime.zip

Bemærk: Vi anbefaler ikke, at man downloader meget store filer eller mapper med en internetbrowser. Det er de ikke stabile og sikre nok til.

Hvis download mislykkedes, kan du prøve igen. Mislykkedes den igen, anbefaler vi, at du bruger programmet til at downloade med.

Bemærk: Bruger du Internet Explorer, anbefaler vi, at du opgrader til Microsoft Edge for en mere sikker oplevelse på internettet. Læs hvorfor du ikke skal bruge Internet Explorer.