Download med Onlime Sync

Onlime Sync på Windows og Mac er en smart måde at downloade filer og mapper til en computer.

Mathias avatar
Skrevet af Mathias
Opdateret over en uge siden

Hvordan ved jeg, hvilke filer der bliver downloadet til min computer med Onlime Sync?

Alle mapper og filer, som bliver synkroniseret mellem dine enheder vha. Onlime Sync, kan du finde på Onlime.dk under Sync.

Det er også i Sync, at du finder Delte mapper, du har med andre brugere eller kollegaer.

Tip: Har du filer liggende i Arkiv, kan du på hjemmesiden flytte dem til Sync. Herefter vil de automatisk blive downloaded til Onlime Sync på din computer.

Bemærk: Skal du downloade store mængder data, anbefaler vi, at du bruger Gendan. Onlime.dk er bedst egnet til, hvis du skal hente mindre mapper eller filer.