Backup & synkronisering
Download
Genopret (download) mapper til en computer

I denne artikel gennemgår vi genoprettelse af hele mappestrukturer samt gendannelse i tilfælde af slettede filer og ransomware angreb.

Mathias avatar
Skrevet af Mathias
Opdateret over en uge siden

Installerer du Onlime på din Windows eller Mac, kan du downloade enkelte filer og hele mappestrukturer på én gang. Dette kalder vi for genoprettelse.

Det er praktisk, hvis du f.eks. har fået en ny computer og ønsker at genoprette alle dine filer og mapper på én gang fra Onlime.

Info: Filer, du genopretter, beholder tidspunktet for den oprindelig oprettelse og sidste ændring.

Almindelig genoprettelse af filer

1. Åbn Onlime og vælg fanen Genopret.

2. Dobbeltklik på den computer, enhed eller destination, som du vil genoprette fra fra.

3. Vælg en eller flere mapper

4. Klik Start overførsel.

5. Vælg hvor på din computer, at du ønsker at genoprette (downloade) til og klik på Start overførsel.

Tip: Du vælge flere mapper ad gangen, ved at holde Shift nede på tastaturet.

Bemærk: Overførsler sker i baggrunden, så du kan roligt lukke Onlime-vinduet ned imens.

Bemærk: Filer der er grålige er filer, der er slettet fra din computer. Slettede filer bliver gemt i Papirkurven i 30 dage og bliver slettet permanent herefter.

Genoprettelse i tilfælde af slettede filer og ransomware angreb

Har du slettet filer ved en fejl, eller har du været udsat for et ransomware angreb?

Filer, der er slettet for nyligt på din computer, bliver vist mere grå og udtydelige end eksisterende filer, der ligger på din computer.

Genopretter du en mappe, som først gennemgået i denne artikel, er det kun eksisterende filer, der bliver genoprettet.

• Ønsker du at få samtlige filer genoprettet – herunder filer, der er slettet på din computer, men som stadig ligger i den online backup – kan du markere alle filer i en mappe ved at taste ctrl + a og klikke på Start overførsel.