Om Filer og Billeder

Her forklarer vi om de to forskellige visninger af dine filer på Onlime.dk og i apps: 'Filer' og 'Billeder'

Mathias avatar
Skrevet af Mathias
Opdateret over en uge siden

Onlime.dk og i mobilapps ser du to forskellige visninger – 'Filer' og 'Billeder'.

Filer

Sektionen Filer er stedet, hvor dine filer altid bliver opbevaret, når du bruger Onlime – dvs. enten under Backup, Sync og Arkiv afhængig af hvordan, du har valgt at overføre filerne.

Din mappestrukturen bevares i Onlime, som du kender det fra dine mapper på Windows eller Mac.

For at brugeroplevelsen skal være så nem og gennemskuelig som mulig, kan filer og mapper sorteres efter filnavn, dato og størrelse.

Billedtidslinjen viser og organiserer alle billeder og videoer, som ligger under Filer i Onlime.

Dine overførte billeder og videoer ligger altid rent teknisk under sektionen Filer – Billeder sektionen virker derfor, som et ekstra "lag" oven på Filer.

Billeder og videoer er organiseret efter tid og placering og med øje for at kunne opleve sine billeder og videoer på en nem og intuitiv måde.

Når du overfører billeder og videoer til Billeder tidslinjen, vil dine filer rent teknisk altid ligge under Filer > Sikkerhedskopieret > Photo Timeline Uploads.

Papirkurv (åbn på Onlime.dk)

Når du sletter en fil eller et billeder, som du har opbevaret hos Onlime, bliver denne flyttet til Papirkurven.