Sådan fungerer tidslinjen
Onlime Billeder samler automatisk dine billeder og videoer, der er uploadet til Onlime som ligger under Filer ↗, og viser dem i en tidslinjen og i albums mm.
Tidslinjen er tilgængeligt og gratis for alle brugere.
Én tidslinje viser samlet alle billeder og videoer i Onlime fra alle dine enheder.
Du kan organisere dine billeder i albummer ↗
At dele billeder og albummer ↗ har aldrig været lettere
Invitér venner og bekendte til at lægge billeder i de delte albummer ↗
Albums bliver automatik lavet ud fra hvor en gruppe billeder blev taget
Understøtter de fleste RAW billedfiltyper
Der er ingen begrænsning på filstørrelsen eller opløsning
Ingen komprimering og ingen datatab ved uploade af billeder og videoer
Du kan nemt se hele tidslinjen på iPhone og iPad ↗ samt Android ↗ eller i en internetbrowser ↗ på din computer.
Godt at vide
📸 Tidslinjen viser alle billeder og videoer i Onlime
Uanset om dine billeder og videoer er i Synk, Backup eller Arkiv, vises de alle sammen i tidslinjen i Billeder.
🎨 Husker fra i går
"Dagens minder" viser billeder taget på denne dag i tidligere år.
🔍 Intelligente billedesøgning
En privatlivsorienteret AI, der forstår mennesker, steder, objekter, farver og situationer. Søg med naturligt sprog. 100% privat — behandlingen sker i en norsk datacenter, og der sendes ingen data til tredjeparter.
🗺️ Se billeder på kort
Dine billeder vises på et kort baseret på positionmetadata.
📅 Hvordan bliver mine billeder sorteret og vist?
I tidslinjen vises billeder og videoer efter optagelsestidspunktet i billedefilen — nyeste øverst
I albummer vises billeder og videoer efter rækkefølgen, som de blev tilføjet til albummet — de nyligst tilføjede øverst.
🌐 Hvor kommer indholdet fra?
Onlime Billeder er blot en visnings- og organiseringsfunktion, der tilgår alle dine overførte filer i Onlime (som du ser under Filer) og sorterer og viser dem i tidslinjen.
Indholdet i tidslinjen bliver dermed indhentet fra dine overførsler til Onlime, når du bruger Synkronisering eller Backup i Onlime programmet til Windows/Mac og iOS/Android.
Billeder og videoer, der overføres direkte til tidslinjen, vil altid ligge under Filer > Sikkerhedskopieret > Photo Timeline Uploads.

