Del et album

Sådan deler du et album fra Onlime.dk. På den måde kan du dele mange billeder på én gang, og bestemme om andre må bidrage med billeder.

Mathias avatar
Skrevet af Mathias
Opdateret i denne uge

Denne guide viser dig, hvordan du deler, når du er logget på Onlime.dk. Du kan også dele et album i appen på iPhone, iPad og Android.

1. Vælg Billeder

2. Vælg Album

3. Vælg et ønsket album

4. Vælg Del

5. I vinduet ser du nu det link, som du kan sende til dem, du vil dele albummet med.

Linket kan du kopiere og sættes ind i f.eks. beskeder, e-mails eller i et opslag på et socialt medie mm.

Andre brugere og familiemedlemmer kan følge albummet via linket, og du kan bestemme, om andre skal kunne tilføje billeder til albummet.