Deling
Del med et link

Du kan dele alt, du har uploadet til skyen med et simpelt link.

Mathias avatar
Skrevet af Mathias
Opdateret over en uge siden

Et link er en direkte internetadresse til filer eller mapper, som du har uploadet til Onlime og som du vælger at dele. Det er både nemt, sikkert og hurtigt at dele med et link.

Sådan opretter du et link fra Onlime.dk

1. Markere eller højreklik på en fil eller mappe

2. Vælg Del

3. Slå offentlig adgang til

4. Kopier linket

Herefter kan du f.eks. sende linket i en e-mail eller i en besked på Facebook eller SMS. Dette er en nem og enkel måde at dele filer og mapper på - især som et alternativ til at vedhæfte filer i mails.

Sådan opretter du et link fra apps

Du kan også oprette links direkte fra vores apps til iPhone, iPad og Android. Hent vores apps her.

1. Åbn appen på din mobil eller tablet

2. Find en fil eller mappe, du ønsker at dele

3. Åbn menuen ud fra en fil eller mapps

4. Vælg Deling

5. Aktiver offentlig adgang

6. Kopier linket

Mere om delte links

• Alle med linket kan forhåndsvise indholdet direkte fra hjemmesiden.

• Alle med linket kan downloade indholdet til deres computer.

• Ingen med linket kan ændre i filerne eller uploade egne filer. Ønsker du, at de skal kunne det, kan du invitere andre til en delt mappe.

På samme måde kan du oprette links til billeder og albums i billede-tidslinjen. Læs mere her.