Tidslinjen (billeder & video)
Kommentér på billeder og album på Onlime.dk

På Onlime.dk kan du kommentere albummer, billeder og videoer i delte albums sammen med venner og bekendte.

Mathias avatar
Skrevet af Mathias
Opdateret over en uge siden

Når du har delt et album med nogen, kan alle medlemmer af det delte album skrive og besvare kommentarer på tværs af alle enheder.

I din internetbrowser kan du på Onlime.dk få adgang til dine delte albums. Det er i et delt album, at det er muligt for medlemmer af det delte album at skrive kommentarer samt redigere og slette egne kommentarer.

På nuværende tidspunkt er det ikke muligt at sætte specielle tilladelser op for, hvem der kan kommentere, og hvem der ikke kan.

Kommentér et album

Når du har åbnet et delt album, har du mulighed for at skrive generelle kommentarer til albummet.

Nederst i højre hjørne kan du se kommentarboksen og på hvert enkelt billede, kan du se antallet af kommentarer på dét billede.

Når du klikker på kommentarboksen, vil du få vist samtlige kommentarer til albummet og dets billeder. Du kan også se hvem der har kommenteret, og hvilket billede kommentaren knytter sig til.

Skriv i tekstboksen og klik Send for at knytte kommentaren til albummet.

Kommentér et billede eller en video

Når du åbner et billede eller en video og får det vist i fuld størrelse, har du mulighed for at kommentere det ved at klikke på taleboblen i bunden af skærmen.

På denne måde kan du kommentere et enkelt billede eller video.

Besvar en andens kommentar

Du kan besvare en andens kommentar ved at vælge Besvar under kommentaren, du ønsker at besvare.

Rediger og slet egne kommentarer

Du kan redigere og slette egne kommentarer. Klik på menuen til højre for dit navn ved den pågældende kommentar og vælg Rediger eller Slet.

Bemærk: Sletter du en kommentar, som en anden har besvaret, slettes hele tråden.

Få besked ved en ny kommentar

Du kan vælge at få besked på mobilenheder og på e-mail, når nye kommentarer tikker ind. Slå beskederne til og fra på Onlime.dk under Indstillinger. Se mere om beskeder fra Onlime her.