Nedsat uploadhastighed

Nedsat uploadhastighed er en foranstaltning, som skal forebygge misbrug af kontotyper med ubegrænset plads.

Mathias avatar
Skrevet af Mathias
Opdateret over en uge siden

Bemærk: Denne artikel gælder kun abonnementer med ubegrænset plads og ikke Familiekonto eller Erhvervskonto.

Hvad betyder nedsat uploadhastighed?

Nedsat uploadhastighed er en foranstaltning, som skal forebygge misbrug af kontotyper med ubegrænset plads.

Kontotyper med ubegrænset plads blev skabt for at tilbyde private brugere et forudsigeligt abonnement. Ubegrænset plads betyder til hver en tid, at du kan uploade lige så meget data, som du ønsker.

Vores mål er, at kun brugere med et unormalt plads- og netværksforbrug, mærker effekten af hastighedsnedsættelsen. Det er ofte brugere, der anvender Onlime i virksomhedssammenhænge.

Hvordan virker nedsat uploadhastighed?

• Nedsat uploadhastighed betyder, at det kan tage lidt længere tid at uploade dine filer.

• Downloadhastigheden og andre dele af vores tjeneste bliver ikke påvirket, og du kan stadig opbevare alt den data, du har brug for med ubegrænset plads.

• Hvis du opbevarer mere end 5TB (ca. 5000GB) på din konto, bliver uploadhastigheden til tjenesten automatisk nedsat.

• Omfanget af nedsættelsen stiger i takt med, at din datamængde stiger over grænsen på 5TB.

• Nedsættelsen ophæves, når du reducerer din samlede datamængde til under 5TB.

Se tabel over begrænsningen af uploadhastighed i forhold til datamængde.

Hvordan kan jeg undgå nedsat uploadhastighed?

Holder du din konto organiseret, og er god til at begrænse opbevaring af unødvendige filer, har du den bedste forudsætning for at undgå nedsat uploadhastighed.

Ved at undgå opbevaring af unødvendige filer, hjælper du os samtidig med at holder vores tjeneste priseffektiv og af høj kvalitet for alle brugere 😊

Herunder finder du 3 tips til at blive bedre til at organisere dine data.

1. Skab et overblik over dine filer

Et godt sted at starte er ved at vide, hvor mange filer du opbevarer.

• Du kan se, hvor meget plads du optager på din konto, ved at logge på Onlime.dk - Indstillinger.

• Du kan se, hvor meget plads mapper og enheder optager, ved at se i kolonnen Størrelse. Dette gælder for Sync og Backup.

For at se størrelser på mapper i Arkiv, kan du gå til Genopret i Onlime på din computer og starte en overførsel; inden du påbegynder overførslen, vil du se størrelsen på mappen.

2. Slet uønskede filer, billeder og videoer

Gennemse dine mapper og filer på din konto og slet de filer, som du ikke behøver at have backup af. Bliv klogere på hvordan dine filer er organiseret på din konto.

Vi anbefaler, at du tjekker både Arkiv, Backup - og Sync.

En anden oplagt mulighed er at gennemse din konto for, om du opbevarer duplikater af filer, billeder og videoer. Slet de duplikater, du ikke har nød af.

Især videoer og store billeder kan optage meget plads på din konto.

En anden vigtig ting: Vær opmærksom på, at du kun opbevarer data i overensstemmelse med vores vilkår. Det er ikke tilladt at opbevare illegal data og piratkopierede film hos Onlime.

3. Tøm Papirkurven

Papirkurven indeholder slettede filer i 30 dage inden, at de bliver slettet permanent. Ved at tømme Papirkurven får du hurtigt og nemt frigivet plads på din konto.

OBS: Tjek at filer i papirkurven ikke er vigtige eller manglende filer, da de ikke kan genoprettes.

Hvad er den maksimale uploadhastighed?

I tabellen herunder viser vi, hvordan den maksimale uploadhastighed varierer ud fra hvor meget plads, man bruger i Onlime.

For at opnå hastighederne som vist herunder, skal du sætte antallet af samtidige uploads til 6 i Onlime på Windows og Mac.

Som altid gælder det, at uploadhastigheden i sidste ende er bestemt af den hastighed, du får fra dit internetselskab, anden samtidig brug af dit netværk og din computers tilgængelige ressourcer.

1TB = 1000GB

Totalt forbrug

Uploadhastighed

Mindre end 5TB

Ubegrænset

5 - 6 TB

120 Mbit/s

6 - 7 TB

90 Mbit/s

7 - 8 TB

75 Mbit/s

8 - 9 TB

60 Mbit/s

9 - 10 TB

48 Mbit/s

10 - 11 TB

36 Mbit/s

11 - 12 TB

33 Mbit/s

12 - 13 TB

30 Mbit/s

13 - 14 TB

27 Mbit/s

14 - 15 TB

24 Mbit/s

15 - 16 TB

21 Mbit/s

16 - 17 TB

12 Mbit/s

17 - 18 TB

9 Mbit/s

18 - 19 TB

6 Mbit/s

19 - 20 TB

3 Mbit/s

20 - 50 TB

1.5 Mbit/s

Mere end 50 TB

0.6 Mbit/s