Intelligent billedsøgning
Om Onlime Intelligent Billedsøgning ✨

Søg i dine billeder i Onlime, som du vil beskrive et billede til en ven –  ud fra fx farver, situationer og følelser.

Levi Rauff avatar
Skrevet af Levi Rauff
Opdateret over en uge siden

Søg efter dine private billeder med dine egne ord

Den nye AI-drevne billedsøgning forstår lange sætninger, aktiviteter, farver, følelser og situationer, så du kan finde præcis det billede, du leder efter.

Du kan bruge søgning efter et billede på mange måder:

• Beskriv scenen på et billede: "En kat kigger ud af et regnfuldt vindue"

• Beskriv et objekt eller en handling: "En pige, der holder en hund"

• Brug en bestemt farve: "En orange aftenhimmel"

• Brug årstiden eller vejret: "En kold efterårsmorgen"

• Brug en følelse: "Et lykkeligt forelsket par"

• Og du kan kombinere dem sammen i en kompleks beskrivelse: "en pige, der holder en hund på en tåget efterårsdag".

Sådan søger du efter dine billeder

1. Gå til din billedtidslinje i Onlime-mobilappen eller på Onlime.dk, og klik på søgelinjen. Sørg for, at du har den nyeste version af vores mobilapp.

2. Indtast et ord eller en sætning, der beskriver det, du leder efter. Du kan f.eks. skrive "familie på stranden ved solnedgang" eller "børnepiratfødselsdagsfest".

3. Tryk på enter/søg, og vores AI-algoritmer finder hurtigt alle de billeder, der matcher dit søgeord.

Du kan også blive ved med at bygge videre på din søgning. Hvis du søgte efter "Hund i en park", og du ikke får præcis det, du leder efter; fjern ikke din søgning for at prøve igen - blot føj til den. Tilføj for eksempel "Brun" og "leg med en bold" for at få mere specifikke resultater.

Find lignende billeder med et enkelt klik

Du kan også finde billeder, der ligner ethvert billede, du vælger som udgangspunkt. Det betyder, at du hurtigt kan genfinde dine yndlingsminder eller finde nye, der ligner hinanden i tema, farve, personer eller sammensætning. Det er en fantastisk og sjov måde at udforske din fotosamling på.

Flersproget support: Søg på dit modersmål

Udtryk dig selv på dit modersmål. Vores AI-drevne fotosøgning understøtter et stort antal sprog. F.eks.:

“Glade børn foran et bjerg”

“Niños felices frente a una montaña”

「山の前で幸せな子供たち」

Hvordan fungerer det, og er mine data private?

Ja, det er privat. Vores intelligente fotosøgning er bygget på viden bag ChatGPTs succes – men vores teknologi er ejet af os og bygget fra bunden af os. Det betyder, at dine data IKKE bruges til oplæring og IKKE videregives til tredjemand.

Vores system bruger forudtrænede AI-modeller til billedanalyse og naturlig sprogbehandling. Disse modeller er blevet trænet på store, eksterne datasæt, og Onlime gennemfører ingen yderligere træning ved hjælp af interne kundedata.

Onlime følger principperne for behandling af personoplysninger i GDPR og persondataloven, og har implementeret en databeskyttelsesstrategi for at sikre overholdelse af GDPR. Al behandling af personoplysninger vurderes og revideres løbende i forhold til disse sikkerhedsprincipper, for at minimere risikoen for de registreredes rettigheder. Sikkerhedsbrud, der berører registrerede personers persondata, meddeles via e-mail eller Onlimes direkte beskedsystem.