Ny Onlime app til iOS og Android: Hvad er nyt?

Oplev den nye Onlime-mobilapp med forbedret navigation, nyt overblik over dine filer og ny, banebrydende intelligent billedsøgning.

Levi Rauff avatar
Skrevet af Levi Rauff
Opdateret over en uge siden

Velkommen til den nye og forbedrede version af vores Onlime-mobilapp! Vi har redesignet appen for at gøre det endnu nemmere for dig at få adgang til dine filer billeder og minder fra din mobilenhed.

1. Ny Hjem-fane: Med det nye design, får du et godt overblik over aktuelle billeder og filer, og hurtig adgang til nyttige funktioner. Den nye hjem-fane indeholder nemlig: dagens minder, de seneste fotos du har taget, seneste filer og en hurtig adgang til populære funktioner som 'Frigør plads' 'Indstillinger' 'Scan dokument' og vores hjælpeside.

2. Ny Intelligent Billedsøgning: Nu kan du søge efter billeder, du har gemt i Onlime, med naturligt sprog: søg efter bestemte farver, følelser og indhold. Søg fx efter "Lange gader i San Fransisco" og "Glade børn der leger på stranden". Kun din fantasi sætter grænser!

3. Steder og fotokort: Se alle dine lagrede billeder i Onlime på et interaktivt kort! Billeder er grupperet i klynger, så du kan zoome ind og ud på kortet for at se billeder på bestemte steder, du har været i verden.

4. Altid synlig hovedmenu: Ved at flytte hovedmenuen til bunden af skærmen, så den altid er synlig, kan du hurtigere og mere bekvemt angivere rundt mellem de forskellige funktioner i Onlime.

5. Indstillinger i øverste højre hjørne: Vi har også tilføjet en ny måde at få adgang til funktionen Indstillinger, som nu er tilgængelig i øverste højre hjørne af appen. Dette gør det endnu nemmere at tilpasse dine appindstillinger og præferencer. Plus, du kan nu også tilpasse Onlime med dit profilbillede.

Dette er bare begyndelsen – Vi udruller opdateringer og nye funktioner løbende, så husk at opdatere Onlime-appen og holde øje med beskeder fra os 😊

Skriv endelig til os, hvis du har spørgsmål eller feedback til Onlime. Du kan skrive til kundeservice@onlime.dk eller kontakte os via kontakt-knappen i nederste højre hjørne her på vores websider.