Alle samlinger
Billeder og video
Intelligent billedsøgning
Tips til bruge Intelligent Billedsøgning
Tips til bruge Intelligent Billedsøgning

Her viser vi dig, hvordan du hurtigt kan søge efter billeder på bestemte måder.

Levi Rauff avatar
Skrevet af Levi Rauff
Opdateret over en uge siden

Med vores intelligente billedsøgning kan du være meget specifik i dine søgninger og du behøver ikke at begrænse dig til ét ord. Prøv at skrive en sætning eller en sætning!

Sådan fungerer det og eksempler på, hvad du kan søge efter:

  • Søg efter et bestemt tema eller aktivitet: Beskriv, hvad du leder efter, såsom "fødselsdagsfest med børnene fra børnehaven" eller "dykning langs koralrev".

  • Søg efter farver eller farvetemaer: For eksempel "røde efterårsblade falder fra et træ" eller "blå himmel med hvide skyer"

  • Søg efter dyr: Har du mange billeder af dine kæledyr eller dyreliv? Prøv at søge efter "brun hund leger på stranden" eller "løveunge i zoologisk have".

  • Søg efter specifikke objekter: Prøv at søge efter "familie på stranden under solnedgang" eller "barn med solbriller på vandretur"

  • Søg efter en bestemt placering: Selvom vores AI-drevne fotosøgning endnu ikke tager højde for det sted, hvor billedet blev taget, kan den stadig finde billeder af bestemte steder, du leder efter. Det kan genkende velkendte steder, som "Paris", "Shopping i New York" eller "Et par foran Taj Mahal".

Du kan også "blive ved med at bygge" søgninger!

Lad os f.eks. sige, at du har søgt efter "Børnefødselsdagsfest", og du får ikke lige det, du leder efter. Fjern ikke din søgning for at prøve igen - blot føj til den. Tilføj for eksempel "med hatte åbner gaver" for at få mere specifikke resultater.

At være specifik i din søgning betyder mere præcise matches.

Kombiner og opbyg søgninger for at finde de nøjagtige billeder, du leder efter, og undgå at gennemsøge et stort antal billeder, der ikke matcher det, du ønsker.

Find lignende billeder

Når du har fundet et billede, du kan lide, skal du blot klikke på det for at se det i fuld størrelse, og klik på "find lignende" for at se lignende billeder.

Vores "Find lignende"-funktion er et værktøj, der gør det nemt at finde billeder, der ligner dem, du er interesseret i i stil eller indhold. For at bruge det, skal du blot åbne et billede, du kan lide, og klikke på "Find lignende". Vores AI-drevne fotosøgning vil analysere de visuelle elementer i dit valgte billede og foreslå andre billeder, der deler lignende kvaliteter.

Besvarede dette dit spørgsmål?