Sådan fungerer tidslinjen

Lær hvordan Onlime Tidslinjen automatisk viser og organiserer dine billeder og videoer fra alle dine enheder.

Mathias avatar
Skrevet af Mathias
Opdateret over en uge siden

Onlime Billeder samler automatisk dine billeder og videoer, der er uploadet til Onlime som ligger under Filer, og viser dem i en tidslinjen og i albums mm.

Tidslinjen er tilgængeligt og gratis for alle brugere.

• Én tidslinje viser samlet alle billeder og videoer i Onlime fra alle dine enheder.

• Du kan organisere dine billeder i albummer

• At dele billeder og albummer har aldrig været lettere

• Invitér venner og bekendte til at lægge billeder i de delte albummer

• Albums bliver automatik lavet ud fra hvor en gruppe billeder blev taget

• Understøtter de fleste RAW billedfiltyper

• Der er ingen begrænsning på filstørrelsen eller opløsning

• Ingen komprimering og ingen datatab ved uploade af billeder og videoer

Hvordan bliver mine billeder sorteret og vist?

• I tidslinjen vises billeder og videoer efter tidspunktet for optagelse – nyeste øverst

• I albummer vises billeder og videoer efter rækkefølgen, som de blev tilføjet til albummet – de nyligst tilføjede øverst.

Du kan nemt se hele tidslinjen på iPhone og iPad samt Android eller i en internetbrowser på din computer.

Hvor kommer billederne og videoerne fra, som jeg ser i tidslinjen?

Onlime Billeder er blot en visnings- og organiseringsfunktion, der tilgår alle dine overførte filer i Onlime (som du ser under Filer) og sorterer og viser dem i tidslinjen.

Indholdet i tidslinjen bliver dermed indhentet fra dine overførsler til Onlime, når du bruger Synkronisering eller Backup i Onlime programmet til Windows/Mac og iOS/Android og overfører via Onlime webappen/websiden.

Billeder og videoer du måtte overføre direkte til tidslinjen, vil fx altid ligge under Filer > Sikkerhedskopieret > Photo Timeline Uploads.