Mobil & tablet
Android
Sådan sker upload i baggrunden på en Android smartphone

Mere om hvordan upload sker i baggrunden på en Android smartphone.

Mathias avatar
Skrevet af Mathias
Opdateret over en uge siden

Onlime på Android vil modtage opdateringer fra selve enheden, når der f.eks. tages et nyt billede. Billedet vil blive uploadet til skyen, når det er muligt.

Batterisparefunktion og Dvale

Siden Android 6.0 (API level 23), har Android introduceret to nye muligheder for automatisk at spare på batterilevetiden, når enheden ikke er sat til opladning.

Onlime er optimeret til at køre under begge disse indstillinger.