Alle samlinger
Mobil & tablet
Android
Hvordan indstiller jeg hvilke enhedsmapper på Android som Onlime skal sikkerhedskopiere?
Hvordan indstiller jeg hvilke enhedsmapper på Android som Onlime skal sikkerhedskopiere?

Her viser vi, hvordan du bestemmer hvilke mapper Onlime skal sikkerhedskopiere på din Android-enheds indbyggede hukommelse og SD-kort.

Levi Rauff avatar
Skrevet af Levi Rauff
Opdateret over en uge siden

Onlime giver dig sikker lagerplads i skyen til dine fotos, videoer, dokumenter og andre filer.

Du kan bruge Onlime til at lave automatisk backup af dine filer fra din Android-enhed, så du altid har en kopi af dem i skyen. Du kan også vælge, hvilke enhedsmapper du vil inkludere i backuppen, så du kun sikkerhedskopierer de filer, du har brug for. I denne artikel vil vi vise dig, hvordan du gør det.

Trin 1: Åbn Onlime-appen på din Android-enhed

For at indstille hvilke enhedsmapper du vil sikkerhedskopiere med Onlime, skal du først åbne Onlime-appen på din Android-enhed.

Trin 2: Gå til Indstillinger

Når du har åbnet Onlime-appen, skal du trykke på menuikonet i øverste venstre hjørne og vælge Billeder og videoer under menupunktet Backup.

Trin 3: Vælg Enhedsmapper

Under Billeder og Videoer skal du trykke på Enhedsmapper for at se og vælge, hvilke enhedsmapper du vil sikkerhedskopiere med Onlime.

Trin 4: Vælg de ønskede enhedsmapper

Under Enhedsmapper vil du se en liste over alle de mapper, der findes på din Android-enhed, som indeholder filer, der kan sikkerhedskopieres med Onlime.

Du aktiverer eller deaktiverer sikkerhedskopiering ved at trykke på kontakt-knappen ved siden af hver mappe.

De mapper, der er markeret med en grøn kontakt-knap, er inkluderet i backuppen, mens de mapper, der er slået fra, er udelukket fra backuppen.

Besvarede dette dit spørgsmål?