Android
Backup af billeder og videoer på Android

Sådan tager du automatisk backup af dine billeder og videoer på Android.

Mathias avatar
Skrevet af Mathias
Opdateret over en uge siden

Går du til Billeder i appen til Android, kan du se alle de billeder, som du har i skyen hos Onlime sammen med dem, som du har lokalt på din enhed. De er alle sorteret efter tid.

Onlime kan automatisk tage backup af billeder og videoer fra din Android smartphone i fuld størrelsen.

Hvordan aktiverer jeg automatisk backup på Android?

Du skal selv aktivere automatisk backup af billeder og videoer på Android.

1. Gå til Indstillinger

2. Aktiver på Automatisk backup

Første gang du tager backup

Første gang du skal sende alle dine billeder og videoer i skyen, kan det tage lang tid. Afhængigt af din internetforbindelse og antallet af filer, skal du ruste dig med mere eller mindre tålmodighed første gang.

For at sikkerhedskopiering første gang skal gå så hurtigt og nemt som muligt anbefaler vi:

1. Sæt din smartphone til at oplade, så batteriet ikke går ud

2. Forbind til et Wifi

3. Sørg for at skærmen ikke går ud af sig selv (kan indstilles i telefonens indstillinger)

4. Lad Onlime-appen være åben, så den kan uploade uden afbrydelser