iPhone og iPad
Backup af billeder og videoer på iPhone og iPad

Sådan tager du automatisk backup af dine billeder og videoer på iPhone og iPad.

Mathias avatar
Skrevet af Mathias
Opdateret over en uge siden

Har du Android? Se denne guide.

Går du til Billeder i appen til iPhone og iPad kan du se alle de billeder, som du har i skyen sammen med dem, som du har lokalt på din enhed. De er alle sorteret efter tid.

Onlime kan automatisk tage backup af billeder og videoer fra din iPhone og iPad i fuld størrelsen og med ingen datatab.

Hvordan aktiverer jeg automatisk backup på iPhone og iPad?

Du skal selv aktivere automatisk backup af billeder og videoer.

1. Åbn Onlime

2. Gå til Indstillinger

3. Vælg Billeder og videoer

4. Slå Automatisk backup til

Første gang du tager backup

Første gang du skal sende alle dine billeder og videoer i skyen, kan det tage lang tid.

Afhængigt af din internetforbindelse og antallet af filer, skal du ruste dig med mere eller mindre tålmodighed første gang.

For at sikkerhedskopiering første gang skal gå så hurtigt og nemt som muligt, anbefaler vi:

1. Sæt din iPhone eller iPad til at oplade, så batteriet ikke går ud

2. Forbind til et WIFI

3. Sørg for at skærmen ikke går ud af sig selv ved at gå til iPhone Indstillinger - Skærm & lysstyrke - Automatisk lås

4. Lad Onlime-appen være åben, så den kan uploade uden afbrydelser

Du kan følge med i hvor langt upload er kommet i bunden af skærmen.

Undgå at backup ikke færdiggøres - lad appen være åben

Apple tillader ikke, at apps kan uploade billeder og videoer i baggrunden i længere tid end et par få minutter. Derfor er det vigtigt, at du holder appen åben, hvis det er tale om større mængder data, som skal uploades. Se evt. trin 4 ovenfor.

Live Photos

Onlime tager også backup af dine Live Photos. Læs mere her.