Backup & synkronisering
Download
Download på mobil og tablet

Sådan downloader du på mobil og tablet.

Opdateret over en uge siden

Du kan gennemse og downloade dine filer direkte til mobil og tablet i vores apps til iPhone og iPad samt Android.

Du kan downloade fra sektionerne Filer og Billeder.

Filer

Du kan navigere i din mappestruktur, som du kender den fra din computer. Vælg en fil for at åbne og se den. Hvis filtypen ikke er understøttet til fremvisning i appen, vil du blive spurgt, om du vil åben filen i en anden app.

Billeder

Tryk på et billede, så billedet bliver vist i fuldskærm på din mobil eller tablet. Vælg herefter ikonet Åbn i og bekræft den handling, du ønsker skal ske med billedet.

Note: Du kan ikke hente en hel mappe eller mange billeder på én gang til en mobil eller tablet.