Kom i gang
Vigtig viden
Download dine filer fra skyen

Download dine filer fra skyen på flere forskellige måder og enheder.

Mathias avatar
Skrevet af Mathias
Opdateret over en uge siden

Når du har uploadet filer til skyen, kan du naturligvis også hente dem ned igen.

Det er muligt at downloade dine filer fra skyen på forskellige måder og enheder:

Skal du downloade mange filer?

For at hente mange filer ned, anbefaler vi du gør følgende:

• Brug programmet til Win/Mac

• Tjek, at du henter ned med maks. antal samtidige filer (Indstillinger > Båndbredde)

• Hent ned i mindre bidder, hvis du vil gendanne en hel harddisk. Dette er især hensigtsmæssigt, hvis du gendanner til eksterne, mekaniske harddiske.