Generelt
Download et billede fra skyen til din mobil

Du kan downloade dine billede og videoer til din mobil og tablet, hvis du har behov for det.

Mathias avatar
Skrevet af Mathias
Opdateret over en uge siden

Sådan downloader du et billede til din mobilenhed

Fra Onlime til iPhone, iPad eller Android-enheder kan du download billeder og videoer til din enhed. Dette vil gemme billedet eller videoen på din enhed, så du eks. kan åbne emnet i en anden app.

1. Åbn Onlime

2. Gå til 'Billeder'

3. Vælg et billede eller en video

4. Klik på dele-ikonet

Action navigation bar and tab bar icon
  5. Vælg Arkiver billede

Emnet vil nu hentes til din enhed og placeres i din Fotos-app - der hvor alle dine andre billeder og videoer ligger gemt.

Hvis du ikke ser muligheden for at downloade et billede:

Hvis du ikke ser muligheden for at downloade et billede eller en video skyldes det, at emnet allerede ligger lokalt på din mobilenhed. Du kan kun hente et emne ned, som ikke allerede ligger på din mobilenhed.

Du kan evt. teste dette, ved at slette et billede på din telefon, som du allerede har sikkerhedskopieret til Onlime. Find billedet i tidslinjen bagefter, og du vil se muligheden for at downloade emnet.