Åbn og redigér et dokument

Åbn og redigér Word, Excel og Powerpoint-dokumenter uden at have programmerne installeret på computeren.

Mathias avatar
Skrevet af Mathias
Opdateret over en uge siden

Bemærk: Denne artikel gælder kunder med et privat abonnement (Enkeltkonto og Familiekonto). Erhvervskunder skal have en licens fra Microsoft for at kunne redigere dokumenter.

Onlime er direkte integreret med Office Online, så alle kan få en nem og god oplevelse, når der skal redigeres dokumenter i skyen.

Onlime giver mulighed for at redigere følgende dokumenter:

• Word dokumenter

• Powerpoint dokumenter

• Excel dokumenter

Office Online integrationen er tilgængelig for alle brugere. Private brugere har adgang til Office Online uden at skulle have en adgangsnøgle/licens fra Microsoft på forhånd.

Åbn og rediger et dokument på Onlime.dk

For at åbne et dokument, skal du

1. Log på Onlime.dk

2. Find et dokument på din konto

3. Højreklik på dokumentet

4. Vælg Åbn i..

Dokumentet bliver nu åbnet direkte din internetbrowser. Du kan redigere dokumentet, som du normalt ville gøre i programmet på din computer.

Alle ændringer bliver gemt automatisk.

Gem og afslut

Når du er færdig med at redigere i et dokument, skal du vende tilbage til Onlime.dk.

1. Klik på filnavnet øverste i venstre hjørne. Du kan navngive dokumentet her, hvis du ønsker det.

2. Vælg Gem og vend tilbage..

Versioner

Alle ændringer du laver i et dokument bliver automatisk gemt, imens du arbejder.

Bemærk: Der bliver kun oprettet en version af det samlede dokument, når du afslutter Office Online og vender tilbage til Onlime.dk. Hver enkelt ændring i dokumentet tæller ikke som en ny version.