Sådan kan du samarbejde med andre i et dokument

At samarbejde med andre i et dokument i Word, Excel eller Powerpoint er nemt og effektivt.

Mathias avatar
Skrevet af Mathias
Opdateret over en uge siden

Onlime understøtter redigering i Word, Excel og Powerpoint med flere brugere på én gang.

Alle ændringer foretaget af brugere på det samme dokument sker øjeblikkeligt og er en effektiv måde at arbejde sammen på.

Del et dokument i en delt mappe

For at flere brugere skal kunne redigere på samme dokumenter, skal dokumenterne være placeret i en delt mappe, som brugerne er medlem af.

Alle medlemmer af den delte mappe vil dermed få adgang til dokumenterne og have muligheden for at åben og redigere dem.

Se hvem der redigerer

Når flere brugere har det samme dokument åbent på samme tid, vil personerne figurer med initialer øverst i højre hjørne af dokumentet.

Alle ændringer, der foretages i dokumentet af en bruger, vil være synlig for alle brugere på dokumentet.