Opret et nyt dokument

Sådan opretter du et nyt dokument i Word, Excel og Powerpoint.

Mathias avatar
Skrevet af Mathias
Opdateret over en uge siden

Microsoft Office Online er en webbaseret version af Microsoft Word, Powerpoint og Excel. Med Office Online kan man se og redigere dokumenter uden at have programmerne installeret på sin computer.

Onlime er direkte integreret med Office Online, så alle kan få en nem og god oplevelse, når der skal redigeres dokumenter i skyen.

Onlime giver mulighed for at bruge følgende programmer:

• Word Online

• Powerpoint Online

• Excel Online

Opret et nyt dokument

For at oprette et nyt dokument, skal du klikke på + og vælge hvilken type dokument, du vil oprette.

Office Online åbner nu et blankt dokument til dig i din internetbrowser.

Bemærk: Når du opretter et nyt dokument hedder det til en start "newfile". Du kan omdøbe filen ved at klikke på newfile øverst i vinduet.