Aktiver / Deaktiver Office Online

Sådan aktiverer eller deaktiverer du Office Online (Word, Excel og Powerpoint)

Mathias avatar
Skrevet af Mathias
Opdateret over en uge siden

Du kan aktivere og deaktivere Office Online, når du er logget på Onlime.dk . Når du deaktiverer Office Online, skal du dog være opmærksom på, at du ikke længere vil være i stand til at se eller redigere Word, Excel og Powerpoint-dokumenter fra din internetbrowser.

1. Log på Onlime.dk

2. Gå til Indstillinger

3. Vælg Forbundne apps

4. Vælg Aktiver/Deaktiver

Bemærk: Hvis du deaktiverer Office Online og deler et offentligt link til f.eks. et Word-dokument, skal vedkommende downloade dokumentet først for at se det.

Privatlivssikkerhed

Dokumenter som du vil se eller redigere med Office Online bliver sendt til Microsoft, som via integrationen giver muligheden for at redigere disse. For at respektere dit privatliv har vi derfor gjort integrationen valgfri.

Bemærk: Vi vil aldrig sende dine dokumenter til Microsoft Office Online uden dit samtykke.