Familiekonto
Introduktion
Sådan bliver du medlem af et familieabonnement

Du skal have en invitation fra administratoren af en familikonto for at blive medlem.

Mathias avatar
Skrevet af Mathias
Opdateret over en uge siden

Du skal have en invitation fra administratoren af en familikonto for at blive medlem.

Invitationen kan du få tilsendt på e-mail eller SMS. Du kan også få tilsendt et direkte URL-link.

Åbn invitations-linket i en internetbrowser som Microsoft Edge, Safari, Google Chrome eller Firefox og tryk på en af følgende muligheder:

• Opret en ny bruger

• Log ind med en eksisterende bruger

Hvis du deltager med en allerede eksisterende bruger, vil alle dine filer selvfølgelig forblive på din bruger som normalt. Din lagringsplads blive ændret til at passe med størrelsen på familieabonnementet.