Office Online - Word, Excel & Powerpoint
FAQ
Hvilke internetbrowsere er bedst med Office Online?

Brug den nyeste version af følgende internetbrowsere for at få den bedste oplevelse med Office Online.

Mathias avatar
Skrevet af Mathias
Opdateret over en uge siden
  • Windows 10: Microsoft Edge, Internet Explorer 11, Mozilla Firefox, eller Google Chrome

• Windows 8, 8.1, or 7 (SP1): Internet Explorer 11, Firefox eller Chrome

• Windows Vista (SP2): Firefox eller Chrome, men alle funktioner vil muligvis ikke være tilgængelig. Vi anbefaler på det kraftigste at opdatere til Windows 10

• Mac OS X (10.10 and later): Apple Safari eller Chrome

For den bedste sikkerhed og funktionalitet, anbefaler vi at du holder din internetbrowser opdateret. Alle nyere internetbrowsere er i stand til at opdatere sig selv, men tjek eventuelt en ekstra gang, at dette er aktiveret.

Mere om Microsoft Edge og Internet Explorer

Microsoft Edge får opdateringer igennem Windows Update. Husk derfor altid at have Windows opdateret.

Internet Explorer anbefales ikke, da browseren er udfaset og usikker.

Bruger du Windows Vista eller Windows 7, anbefaler vi på det kraftigste, at du opgraderer til Windows 10 eller Windows 11 snarest muligt.