Familiekonto
Introduktion
Sådan inviteres en person til en familiekonto

Du kan invitere folk til en familiekonto, indtil alle 5 pladser er brugt.

Mathias avatar
Skrevet af Mathias
Opdateret over en uge siden

Sådan gør du

1. Gå til Indstillinger

2. Vælg Familieindstillinger

3. Vælg Send e-mail

4. Indtast personens oplysninger og klik Send invitation

Modtageren får en mail, hvor de skal bekræfte invitationen. De kan enten:

• Oprette en ny bruger

• Logge ind med en eksisterende bruger

Når en ny bruger bliver tilføjet til familiekontoen, vil brugeren blive en del af familiekontoen.

Hvis en allerede eksisterende bruger bliver tilføjet til familiekontoen, vil vedkommendes eksisterende abonnement blive erstattet med familieabonnementet. Alle filerne vil forblive uændret på brugeren som før.

Familiekontoen bliver håndteret af personen, som har sendt invitationen.