Familiekonto
Ofte stillede spørgsmål
Hvilke personer kan være medlem af en familiekonto?

Personer med samme adresse som ejeren af en familiekonto kan tilføjes som medlem af familiekontoen.

Mathias avatar
Skrevet af Mathias
Opdateret over en uge siden

Som udgangspunkt er det personer med samme adresse som ejeren af en familiekonto, som kan tilføjes som medlem af familiekontoen.

Hvis en bruger med tilhørsforhold til en familiekonto flytter adressen, kræver vi dog ikke, at vedkommende skifter kontotype eller får sit eget abonnement. Vedkommende må gerne forblive medlem af familiekontoen.

Børn under 18 år vil altid kunne tilføjes en forældres familiekonto.

Eksempel: Et hjemmeboende barn over 18 år er medlem af en forældres familiekonto. Barnet flytter hjemmefra og skifter adresse. Barnet kan stadig være en del af familiekontoen.