Windows & Mac
Problemløsning
Løs problem: manglende ikoner over filer i Stifinder

På Windows kan det ske, at statusikonerne for sikkerhedskopierede eller synkronisererede filer forsvinder.

Mathias avatar
Skrevet af Mathias
Opdateret over en uge siden

På Windows kan det ske, at statusikonerne for sikkerhedskopierede eller synkronisererede filer forsvinder. Dette skyldes at der kun er et begrænset antal pladser til sådanne ikoner i Windows – og disse pladser kan optages af andre programmer.

Du kan løse problemet på to måder:

1. Den simple løsning:
    Installér Onlime igen på din computer – bare oven i den allerede installerede version og uden at fjerne Onlime først. Dette opdaterer Onlime bibliotekerne i Windows, så ikonerne bør komme tilbage.

2. Den avancerede løsning:
    Tjek de begrænsede pladser til statusikonerne sådan:

1. Åben RegEdit (Registry Editor)

2. Kopier følgende sti eller naviger til: Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\ShellIconOverlayIdentifiers

3. Tjek at "JottaExt 1", 2 og 3 er i toppen, som vist her: