Windows & Mac
Problemløsning
Løs problem: fejl mellem 'Windows Overlay' ikoner og Onlime ikoner
Løs problem: fejl mellem 'Windows Overlay' ikoner og Onlime ikoner

Hvis du oplever, at der i Stifinder eller skrivebord vises andre små ikoner over dine filer, end Onlime ikonerne

Mathias avatar
Skrevet af Mathias
Opdateret over en uge siden

Hvis du oplever, at der i Stifinder eller skrivebord vises andre små ikoner over dine filer, end Onlime ikonerne 'flueben' eller 'synkroniserer', kan det skyldes problemer i Windows Registret. Løs problemet ved at gøre følgende:

1. Højreklik på Windows ikonet (nederst til venstre), vælg "Kør" og skriv "regedit" I tekstfeltet.

2. Naviger til denne placering i listen : HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\explorer\ShellIconOverlayIdentifiers

3. Slet nøglerne "jottaext" og andre nøgler, som du kan identificere er fra andre programmer på din computer, som du evt. ikke benytter længere og afslut.

4. Genstart din computer