Backup
Udelad en undermappe fra Backup

Har du backup af en mappe, er det nødvendigvis ikke alle undermapper, som du også ønsker backup af.

Mathias avatar
Skrevet af Mathias
Opdateret over en uge siden

Tilføjer du en mappe til backup, tager Onlime som udgangspunkt backup af alle undermappe i den tilføjede mappe.

Du kan udelade en undermapper fra Backup, hvis du ikke ønsker at den skal med i Backup.

Sådan udelades en undermappe fra Backup

1. Marker en mappe, som indeholder en undermappe, du gerne vil udelade fra Backup

2. Vælg Udeluk i bunden af vinduet

3. Sæt flueben ved de undermapper, som du ønsker skal udelades fra backup

4. Klik Anvend ændringer