Løs problemet: Sådan tvinger du et program til at lukke

Det kan være nødvendigt at tvinge et program til at lukke, hvis det ikke reagerer som forventet eller fryser på skærmen.

Mathias avatar
Skrevet af Mathias
Opdateret over en uge siden

Dette er også en måde at tvinge en genstarte af et program på.

Windows

1. Åbn Jobliste på Windows ved enten at søge efter Jobliste i Start-menuen eller højreklikke på værktøjslinjen og vælge Jobliste.

2. Vælg fanen Programmer / Processer.

3. Markér det program, som du ønsker at lukke.

4. Vælg Afslut job.

Herefter kan du åbne programmet igen.

Mac

• Åbn Aktivitetsovervågning ved at søge efter det på din Mac. Aktivitetsovervågning kan også findes i Programmer - Hjælpeprogrammer.

• Find det Procesnavn, som du ønsker at lukke. Procesnavnet er som regel identisk med det program, som du ønsker at lukke.

Herefter kan du åbne programmet igen.