Kom i gang
Vigtig viden
Søg efter placering af filer i Onlime

Få hjælp til at finde placeringen på filer i Onlime – fx. billeder du ser i Onlime Billeder tidslinjen.

Levi Rauff avatar
Skrevet af Levi Rauff
Opdateret over en uge siden

Du kan undersøge hvor filer i Onlime er overført fra (fx backup af mappe på din computer eller fra din telefon) ved at søge efter fil-navnet under Onlime Filer (https://cloud.onlime.dk/web/)

1. Hvis du ikke kender filnavnet, og du ser et billede eller video i tidslinjen, kan du klikke på (i) info-knappen. Dette vil vise dig fil-navnet.

2. Kopier filnavnet og gå til Filer og søg efter denne fil, via lup-ikonet øverst til højre.

3. Kommer der søgeresulater frem, kan du holde musen over et søgeresultat for at se, hvor filen ligger i Onlime.

Se eksemplerne på dette herunder.