Erindringer

Sådan fungerer Erindringer i Onlime på iOS og Android

Opdateret over en uge siden

I Onlime mobilapp til iOS og Android kan du aktivere og nyd Erindringer. Erindringer-funktionen viser billeder, du tog samme dag for et år siden, for to år siden, for tre år siden osv... Minderne vises som bobler over billedetidslinjen, så du nemt kan genopleve dem fra dag til dag.

Tryk på boblerne over tidslinjen for at se minderne. Billeder fra det år, du har valgt, vises automatisk, men du kan også trykke på et billede for at vise det næste. Hukommelsesboblerne vises hele dagen, så du kan se dem så mange gange, du vil.

Aktiver Erindringer

Du kan slå funktionen Memories til/fra i indstillingerne for mobilappen:

1. Åbn menuen

2. Vælg Indstillinger

3. Vælg Avanceret

4. Markér Aktivér "Erindringer"