Konto, abonnement & support
Betaling og fakturering
Sådan håndterer du betaling med MobilePay

Her viser vi, hvordan du håndterer MobilePay som betalingsmetode hos Onlime.

Mathias avatar
Skrevet af Mathias
Opdateret over en uge siden

Sådan tilknyttes MobilePay

Når du opretter et abonnement hos Onlime eller skifter betalingsmetode på et aktivt abonnement, kan du vælge MobilePay i betalingsvinduet.

Når du klikker Fortsæt, bliver du viderestillet til Mobilepay.dk, hvor du skal indtaste dit telefonnummer.

Efter du har indtastet dit telefonnumer, skal du åbne MobilePay-appen på din telefon og færdiggøre betalingen.

Dine fremtidige automatiske betalinger hos Onlime sker nu med MobilePay.

Sådan skifter du fra MobilePay til betalingskort

Ønsker du at foretage dine betalinger med betalingskort fremfor MobilePay, kan du skifte betalingsmetode på Mit Onlime.

Sådan sletter du forbindelsen mellem Onlime og MobilePay

Ønsker du ikke længere at benytte MobilePay som betalingsmetode hos Onlime, kan du fjerne forbindelsen i MobilePay-appen på din telefon.

1. Find dine betalingsaftaler i MobilePay-appen under Menu - Betalingsaftaler

2. Vælg Info

3. Vælg Slet

Bemærk: Du kan ikke opsige et aktivt abonnement hos Onlime ved at fjerne forbindelsen i MobilePay-appen på din telefon. Se her, hvordan du opsiger dit abonnement.