Konto, abonnement & support
Min konto
Hvordan opsiger/sletter jeg mit abonnement?

Sådan opsiger du dit abonnement og sletter din konto.

Opdateret over en uge siden

Vi er naturligvis kede af, at du overvejer at slette din konto. Hvis du oplever problemer, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Du kan opsige dit abonnement ved at logge på Mit Onlime.

Når du opsiger et aktivt abonnement

Når du opsiger dit abonnement vil kontoen være tilgængelig til og med sidste dag i abonnementsperioden. Herefter slettes de filer, som du har uploadet til Onlime, og du vil ikke længere være i stand til at bruge vores apps på dine computere, mobiler og tablets.

Hvis du ønsker at opsige og slette din konto med øjeblikkelig virkning, skal du kontakte kundeservice.

Når du opsiger en gratis konto

Når du opsiger en gratis konto slettes al data hos Onlime med øjeblikkelig virkning.

Ønsker du at oprette en ny gratis konto efterfølgende, kan du genbruge din e-mailadresse, da den ved opsigelsen er blevet ledig.