Konto, abonnement & support
Min konto
Sådan ændrer du dit abonnement hos Onlime

Her viser vi skridt for skridt, hvordan du som kunde kan skifte mellem vores abonnementer på online lagerplads.

Levi Rauff avatar
Skrevet af Levi Rauff
Opdateret over en uge siden

Hvis du vil ændre dit abonnement hos Onlime, skal du følge disse trin:

1. Log ind på Mit Onlime med din e-mail og adgangskode. Du kan finde linket til Mit Onlime her: https://onlime.dk/login

2. Vælg det abonnement, du ønsker at skifte til. Du kan se de forskellige muligheder og priser på siden.

3. Hvis du skifter til et dyrere abonnement end dit nuværende (en opgradering), vil ændringen ske med det samme. Du vil få refunderet et beløb, der svarer til den ubrugte periode af dit tidligere abonnement.

4. Hvis du skifter til et billigere abonnement end dit nuværende, vil ændringen først ske, når din aktuelle abonnementsperiode udløber.

5. Når du har valgt det ønskede abonnement, skal du bekræfte dine kontakt- og betalingsoplysninger. Du kan betale med kreditkort eller MobilePay.

6. Når du har gennemført betalingen, vil du modtage en bekræftelsesmail med dit nye abonnement og din betalingskvittering.