Live Photos

Live Photo er en smart type billeder på iPhone og iPad som optager en lille video 1,5 sekunder før og efter, at du tager et billede.

Mathias avatar
Skrevet af Mathias
Opdateret over en uge siden

Onlime kan tage backup af dine Live Photos, så du kan se dem andre steder end på din telefon.

Live Photo er en type billeder på iPhone og iPad som samtidig med billedet optager en lille video 1,5 sekunder før og efter, at du tager et billede. Denne lille video bliver gemt som en videofil og er knyttet til billedet.

Hvordan virker Live Photo hos Onlime

Når du ser et Live Photo, vil Onlime starte med at vise billedet efterfuldt af den lille videofil.

Live Photo på iPhone og iPad:

Alle dine Live Photos på på iPhone og iPad vil have et lille ikon øverst i højre hjørne af billedet.

1. Åbn det Live Photo, som du gerne vil se.

2. Tryk på billedet og hold nede, så bliver billedet levende.

Live Photos på Android:

På Android vil alle dine Live Photos have et lille play-ikon i toppen af skærmen.

1. Åbn det Live Photo, som du gerne vil se.

2. Tryk på play-ikonet i toppen af skærmen og dit billede bliver levende!

Live Photos i internetbrowsere:

Når du ser dine Live Photos i billedtidslinjen på Onlime.dk, vil de alle have et lille ikon øverst i venstre hjørne.

1. Åbn det Live Photo, som du gerne vil se.

2. Hold musen over ikonet og dit billede bliver levende!